Sākas 5.Rīgas modes nedēļa (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 1.novemrba līdz 5. novembrim Rīgā notiks Baltijas Modes federācijas rīkotā 5. Rīgas modes nedēļa.

Dažādās Rīgas vietās modes nedēļas laikā notiks modes skates, dizaineru privātas ballītes, prezentācijas un citi pasākumi, kas apvienos pazīstamākos modes dizainerus no visām Baltijas valstīm. Rīgas modes nedēļas laikā dizaineri prezentēs 2007.gada pavasara/vasaras tērpu kolekcijas.

Modes nedēļas producente Elena Strahova informēja, ka, salīdzinot ar iepriekšējām modes nedēļām, šoreiz piedalīsies vairāk Latvijas dizaineru, kā arī zināmi Lietuvas un Igaunijas modes dizaineri.

Kā īpašie viesi Rīgas modes nedēļas pasākumos gaidīti Krievijas dizainere Maša Cigaļa un Endrū Makenzijs, kurš demonstrēs gan vīriešu, gan sieviešu tērpu kolekciju.

Modes nedēļas laikā pirmo reizi plaši tiks pārstāvēti daudzi rotaslietu dizaineri - ARZA, "Mākslas galerija Putti", "Grenardy" un "Morpurgo".

Saistībā ar 5. Rīgas modes nedēļu Baltijas Modes federācija sadarbībā ar slaveno fotogrāfu Sergeju Kondrašinu izdos ekskluzīvu 2007. gada kalendāru.

Viens no Rīgas modes nedēļas pasākumiem tradicionāli notiks tirdzniecības centrā "Mols", kur norisināsies frizieru parāde - pirmā apvienotā skaistumkopšanas projekta "Baltic Beauty World 2006" konkursa fināls. Viens no pasākumiem, kur plaši būs pārstāvētas latviešu dizaineru kolekcijas, notiks 3.novembrī Rīgas Kinostudijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu