Karaļnams publisko princeses Šarlotes gada jubilejas iespaidīgāko dāvanu sarakstu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas karaļnams publiskoja dāvanu sarakstu, kuras princese Šarlote saņēma savā pirmajā dzimšanas dienā. Meitenes vārdā gan ziedota nauda labdarībai, gan viņa saņēmusi grabuli, kura vērtība ir 44 000 dolāru.

Dzimšanas dienai par godu mazā princese saņēmusi gan 44 000 dolāru vērtu grabuli, gan viņas vārdā labdabībai ziedota sešu ciparu summa.

Īpašais grabulis veidots no 18 karātu zelta, un to rotā dimanti, speciāli princesei grabuli izgatavojusi kompānija «Natural sapphire company».

Anglijas karaļnama pārstāvji ir pateicīgi par ikvienu dāvanu, vēstuli, laba vēlējumu viņu mazajai meitiņai.

Kanādas premjerministre princesei uzdāvinājusi īpašu ziemas apģērbu, grāmatu un Šarlotes vārdā ziedojusi 100 000 dolāru, šādu žestu - naudas ziedošanu kā dāvanas veidu izmantojušas vairāku valstu prominences.

Amerikas prezidents ar kundzi uzdāvināja puzli un pēc sava suņa līdzības izgatavotu rotaļlietu.

Keitas Midltones māsa Pipa Midltone mazajai radiniecei uzdāvināja praktisku dāvanu, paku ar pamperiem, kuri veidoti no dabīgām izejvielām.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu