41 dziesma soļo pretī "Oskaram" (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Par iespēju pretendēt uz 2011.gada ASV Kinoakadēmijas "Oskara" balvu labākās oriģināldziesmas kategorijā pagaidām cīnās 41 dziesma, kuru vidū ir skaņdarbi, ko izpilda dziedātāja Kristina Agilera (Christina Aguilera), kanādiešu tīņu zvaigzne Džastins Bībers (Justin Bieber) un aktrise Gvineta Paltrova (Gwyneth Paltrow).

27.februārī notiekošajai apbalvošanas ceremonijai izvirzīta Agileras dziesma "Bound to You", kura dzirdama filmā "Burlesque" ("Burleska"), kas vēsta par kādu mazpilsētas meiteni, kas dodas uz Losandželosas burlesku klubu īstenot savus sapņus.

Tāpat par prestižo balvu sacentīsies Džastina Bībera dziesma "Never Say Never" no filmas "Karate Kid" ("Karatē puika"), kuru viņš izpilda kopā ar filmas aktieri Džeidenu Smitu.

Iespējamo nominantu vidū ir arī divas Paltrovas dziesmas, kuras dzirdamas viņas jaunajā filmā "Country Strong".

Tāpat pašreizējo kandidātu vidū ir Kerijas Andervudas izpildītā "There’s a Place for Us" no filmas "The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader" ("Nārnijas hronikas. Rītausmas ceļinieka brauciens") un Rendija Ņūmena "We Belong Together ", kas dzirdama animācijas filmā "Toy Story 3" ("Rotaļlietu stāsts 3").

Taču saraksts tiks pārskatīts un nominantu skaits tiks samazināts nākamajā mēnesī.

Par iespēju iegūt "Oskara" balvu cīnās arī skaņdarbi no kinolentēm "Despicable Me" ("Nejaukais es"), "Dinner for Schmucks" ("Lempju pusdienas"), "Eat Pray Love" ("Ēd, lūdzies, mīli") un "How to Train Your Dragon" ("Kā pieradināt pūķi").

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu