The Killers: "Visi amerikāņi nav idioti" (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lasvegasas rokeri The Killers apvainojušies par to, kādu priekšstatu par amerikāņiem citi mūziķi kultivē citviet pasaulē.

Mūziķi uzskata, ka tādējādi tiek piebērtas tikai ogles jau tā negatīvajā attieksmē pret ASV pilsoņiem. Šis pārmetums adresēts arī rokgrupai Green Day, kuras jaunākais studijas albums ir "American Idiot".

"Es redzēju kadrus no Green Day DVD, ko viņi filmē Lielbritānijā," komentē The Killers līderis Brendons Flouvers. "Smagi skatīties, kā pusaudžu pūlis auro, ka viņi nevēlas būt "amerikāņu idioti". Iespējams Green Day domu gājiens ir līdzīgs savulaik Brūsa Springstīna idejām "Born In The USA" platē, taču klausītāji viņus diemžēl, manuprāt, pārprot."

"Amerikāņiem pasaulē šobrīd ir ļoti slikta reputācija," turpina Flouvers. "Tas tādēļ, ka mēs bāžam savu degunu un karojam tur, kur nevajadzētu. Tas viss skaidrs. Taču kāds tam sakars ar vienkāršiem pilsoņiem? Esam vainīgi tikai tādēļ, ka esam šeit piedzimuši."

Pašlaik The Killers, protams, daudz kur uzstājas un pauž savus uzskatus, jo 3. oktobrī iznācis viņu otrais studijas albums "Sam''s Town".

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu