Jauns CD Lullabies/Šūpuļdziesmu sērijā – "Dīvu šūpuļdziesmas" (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Klajā nācis CD Diva Lullabies/Dīvu šūpuļdziesmas.

Tas ir 13. izdevums populārajā Lullabies/Šūpuļdziesmu sērijā, un tajā dzirdamas 18 leģendāras dažādu laiku un paaudžu dziedātājas ar spilgtiem dzīvesstāstiem, dziesmām un personībām - no Marlēnas Dītrihas, Edītes Piafas un Ninas Simones līdz Šainedai O’Konorai, Mariannai Feitfulai, Džeinai Birkinai un Keitai Bušai.

"Pie mums par dīvām parasti sauc jaunas sievietes, kuras iekļaujas triviālos seksīguma standartos un nemulstot spēj norunāt priekšā uzrakstītas muļķības TV frīkšovos," saka Šūpuļdziesmu sastādītājs Klāss Vāvere. "Taču īstas dīvas standartus rada pašas – ar savu personību, dzīves garšu un pieredzi. Piafa, Niko, Feitfula... skan fatāli, bet viņu lomas un dziesmas (pat ja tās sacerējis kāds cits) visbiežāk nav šķiramas no viņu cilvēciskā likteņa. Tieši tādēļ viņām līdzināties ir gandrīz neiespējami, lai arī tas nereti ir mēģināts. Viņu dziesmas ir īpašas, jo viņas pašas ir īpašas."

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu