Uzņems šausmu filmas "Scream" ceturto daļu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Amerikāņu kinorežisors Vess Kreivens grasās uzņemt šausmu filmu franšīzes "Scream" ("Kliedziens") ceturto daļu, vēsta "Lenta.ru", atsaucoties aktrises Nevas Kempbelas teikto.

"Esmu pilnīgi pārliecināta, ka Vess jau gatavs režisēt, bet Kevins Viljamsons - rakstīt scenāriju," kādā intervijā atklāja aktrise. "Viss būs lieliski."

Pēc aktrises teiktā, filmēšanas darbi sāksies 2010.gada aprīlī.

Tāpat Kempbela apstiprināja, ka notiek pārrunas par filmēšanos arī ar citiem franšīzes aktieriem, tostarp arī Deividu Ārketu un Kortniju Koksu. "Neesmu runājusi ar viņiem kādu brīdi. Domāju, ka būs nepieciešams laiks, lai pārliecinātu viņus piedalīties, īpaši tāpēc, ka tagad viņi ir ļoti laimīga ģimene, un, protams, viņiem tas bijis garš ceļojums. Domāju, būs ļoti jautri un lielā mērā atgādinās atgriešanos vasaras nometnē."

Vesa Kreivena pirmā filma "Scream" ("Kliedziens") uz ekrāniem nonāca 1996.gadā. Ar 14 miljonus ASV dolāru lielu budžetu filma ieņēma 170 miljonus ASV dolāru un padarīja populāru pusaudžu šausmu filmu žanru. Filmai sekoja divi mazāk veiksmīgi turpinājumi, pēdējais no tiem - 2000.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu