Bono noliedz sadarbību ar "Spice Girls" (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Īru mūziķis un grupas "U2" dalībnieks Bono noliedzis, ka viņš sadarbosies ar atkal kopā sanākušo britu popgrupu "Spice Girls", ziņo "Contactmusic".

Britu popzvaigznes plāno pirms Ziemassvētkiem izdot jaunu labāko dziesmu izlasi, un tika ziņots, ka ierakstu kompānijas vadība baidoties, ka pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados populārā grupa vairs nepiesaistīs tik daudz fanu kā agrāk, tāpēc palūgusi grupas "U2" dziedātāju viņām izlīdzēt un uzrakstīt tai kādu dziesmu.

Tomēr "U2" menedžeris Pols Makginess noliedz šos minējumus.

"Mēs esam lieli "Spice Girls" cienītāji, taču baumas, ka Bono pievienosies grupai kā sestais grupas dalībnieks, diemžēl nav patiesas," viņš teica.

Savukārt izmisīgi ar "Spice Girls" grib sadarboties britu superproducents Marks Ronsons.

"Man ļoti patīk "Spice Girls". Es domāju, ka viņu mūzika ir lieliska. Es ļoti gribētu remiksēt "Stop", tā neapšaubāmi ir mana mīļākā dziesma," sacīja Ronsons.

"Spice Girls" dalībnieces Džerija Halivela, Melānija Brauna, Melānija Čisholma, Emma Bantone un Viktorija Bekhema 2000.gadā aizgāja katra savu ceļu, taču šogad paziņoja par apvienošanos, lai dotos "atvadu" koncertturnejā, kurai jāsākas decembrī.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu