Pamela Andersone trešo reizi izgājusi pie vīra (24)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Playboy" modele un seriāla "Baywatch" ("Pludmales patruļa") aktrise Pamela Andersone sestdien Lasvegasā apprecējusies ar vienu no Perisas Hiltones bijušajiem draugiem Riku Salomonu, izejot pie vīra trešo reizi, vēsta slavenību žurnāli.

40 gadus vecā Andersone ar 39 gadus veco Salomonu apprecējusies īsā ceremonijā "Mirage Hotel" kazino, klātesot bērniem, citiem ģimenes locekļiem un draugiem, raksta žurnāli "People" un "Us".

Salomons plašāk pazīstams ar parādīšanos seksa video ar Hiltoni.

Andersone apprecējās 90 minūšu pauzē starp šoviem, kuros viņa palīdz iluzionistam Hansam Klokam. Ceremonijā viņa bijusi tērpta baltā džinsu kleitā, un starp viesiem bija Kloks un aktieri Tobijs Makgvairs un Lūkass Hāss.

Andersone no 1995.gada līdz 1998.gadam bija precējusies ar rokgrupas "Motley Crue" bundzinieku Tomiju Lī, ar kuru viņai ir divi bērni. 2006.gadā viņa četrus mēnešus bija precējusies ar rokmūziķi "Kid Rock".

Salomons bija savulaik precējies ar seriālu "Beverly Hills 90210" un "Charmed" zvaigzni Šenonu Dohertiju.

Andersone un Salomons esot "iemīlējušies līdz ausīm", žurnālam "People" pavēstīja kāds avots. Andersone agrāk savā interneta dienasgrāmatā bija rakstījusi, ka ar Salomonu draudzējas 15 gadus.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu