Igauņu apģērbu zīmols atklāšanas svētkos Rīgā pulcē vietējos modes noteicējus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Toms Norde

20.aprīlī Igaunijā ražoto sieviešu apģērbu zīmols «Bastion» par godu pirmā konceptveikala atklāšanai Rīgā rīkoja grandiozas svinības, pulcējot vienuviet sabiedrībā pazīstamus uzņēmējus, mūziķus, šovbiznesa un modes industrijas pārstāvjus.

Pasākuma ietvaros ar savu šarmu un balsi ļaudis priecēja krāšņo uzvedumu «Cabaret» zvaigzne – dziedātāja Amber jeb Aija Vītoliņa, par patīkamu muzikālo noskaņu rūpējās stilīgā dīdžejmeitene Cimo, savukārt pasākuma namamātes lomā iejutās sievišķīgā aktrise Marija Linarte, kuru TV skatītāji iepazinuši seriālā «UgunsGrēks».

Svinību galvenais notikums bija divu apģērbu kolekciju modes skates, kuras viesi vēroja ar interesi. Pasākuma gaitā, malkojot šampanieti un baudot izsmalcinātas uzkodas, viesiem bija iespēja vērot šobrīd iecienītās modeļu aģentūras «Moon Models» modeļu demonstrēto zīmola pavasara – vasaras kolekciju, kā arī ekskluzīvo apģērbu līniju, kas tapusi sadarbībā ar pasaulē zināmu šampanieti.

Pasākumu apmeklēja tādas sabiedrībā pazīstamas personas kā dziedātājas Annija Putniņa, Olga Rajecka, Liera Šteina un Alekss Silvērs, mūziķes māsiņas Kristiāna un Elizabete Balčus, TV seja Vita Balčunaite un Lelde Lietaviete, radio balss Valdis Melderis, etiķetes eksperte Elena Marga, sabiedrības dāmas un uzņēmējas Marika Ģederte, Kristīne Lindenblate, Tatjana Mackevica, Kristīne Daškova, Zane Samsonova, interjera dizainere Daina Gāga-Ēķe.

Lielu interesi par tērpiem un pasākuma vakarā piedāvāto atlaidi izrādīja dziedātāja Olga Rajecka, kura uzlaikoja vairākus tērpus, tomēr beigu beigās neiegādājās nevienu no veikala piedāvātajām kleitiņām.

Ikviens viesis, dodoties mājup, saņēma mazu dāvaniņu par piemiņu no lieliski organizētā pasākuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu