Džila Mensela "Mīļais, nesteidzies"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ja jums patīk K. Eljotas, S. E. Filipsas vai K. Kellijas romāni, nepalaidiet garām arī starojoša dzīvesprieka pārpilnos Dž. Menselas darbus.

Mūsdienīga pieeja un pārpārēm sievišķīgas aizrautības; viņas darbi ir „atklāti, seksīgi un jautri” (Daily Telegraph). Latvijā tulkoti un ar panākumiem uzņemti Menselas siltas jautrības pilnie romāni „Deizijas viesnīca”, „Pilna karote mīlestības”, „Mans mīļākais ienaidnieks” un „Vajadzīga dārzniece”.

Trīs sievietes ar pilnīgi atšķirīgu mīlestības pieredzi nepārspējamā romānā. (Sun)

Sieviešu literatūras karalienes neapstrīdams bestsellers. (Heat)

Kad pusaudzes gados iemīlies apkārtnes pievilcīgākajā sliktajā zēnā, sagaidāms, ka vecāki iebildīs. Taču Lotijai tagad ir trīsdesmit, un viņa (paldies Dievam!) ir šķīrusies no pasaules lielākā brunču mednieka, bet kas tev deva? Tikko Lotija varētu iepazīties ar patiešām godprātīgu un vīrišķīgu vecpuisi, vārdā Tailers, viņas bērni dara visu, lai mātes pielūdzēju aizbaidītu uz neatgriešanos. Un abi rezgaļi pat negrasās padoties...

No angļu valodas tulkojusi Dina Kārkliņa

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu