DVD izdod Nirvana, Kings of Leon, The Killers u.c. (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Novembrī jaunus DVD izdos Nirvana, Kings of Leon, The Killers, Bon Jovi, Sting un citi.

Novembra sākumā CD un DVD formātā klajā nākuši tādi ieraksti kā Nirvana “Live At Reading” un Foo Fighters “The Greatest Hits”, šonedēļ iznāks Kings Of Leon “Live At The O2”, Snow Patrol “Up To Now” un The Killers “Live From The Albert Hall”, bet mēneša beigās – Bon Jovi “Live At Madison Square Garden”, Sting “A Winter''s Night - Live From Durham Cathedral”, Andrea Bocelli “My Christmas” un Beyone “I Am... Yours”.

Septiņpadsmit gadus pēc grupas Nirvana koncerta Anglijas pilsētā Redingā tas beidzot ieraudzījis dienasgaismu DVD formātā un jau debitējis kā trešais pirktākais albums Latvijā. Koncerts iznācis šādos formātos: CD, DVD, DVD+CD, tam ir remāsterēta skaņa un uzlabota attēla kvalitāte.

Nirvana “Live At Reading”
Nirvana “Live At Reading” Foto: Publicitātes foto

Populārā amerikāņu rokgrupa Foo Fighters, kuru 1994.gadā izveidoja bijušais "Nirvana" bundzinieks Deivs Grols nupat izdevusi savu labāko dziesmu izlasi, kas pieejama standarta CD un “deluxe” CD+DVD versijā. Tajā iekļauti visi grupas lielākie hiti, kā arī jaunais singls “Wheels” un pāris “apslēpti” pārsteigumi.

Šonedēļ DVD formātā klajā nāk Kings Of Leon koncertieraksts no O2 arēnas Londonā, kas tapis šovasar, jūnijā, kad šī grupa sniedza trīs izpārdotus koncertus šajā stadionā. DVD iekļautas 22 dziesmas no grupas četriem izdotajiem albumiem. Mēneša beigās albums būs pieejams arī Blu Ray formātā.

Snow Patrol “Up To Now”
Snow Patrol “Up To Now” Foto: Publicitātes foto

Ziemeļīrijas rokgrupa Snow Patrol piedāvā dziesmu izlasi “Up To Now”, kurā divos CD iekļautas 30 dziesmas no grupas 15 gadu ilgās karjeras, tostarp arī 3 jauni skaņdarbi. Albuma “digipak” versijai pievienots arī DVD ar animēto filmu “The Lightning Strike” un iepriekš neizdotiem koncertierakstiem.

Lasvegasas rokgrupas The Killers jaunākais koncertieraksts tapis jūlijā Londonas koncertzālē “Royal Albert Hall”. Koncerts pieejams DVD+CD un Blu Ray formātā. Albums papildināts ar ierakstu no festivāliem “Oxegen” un “V Festival”, kā arī koncerta Haidparkā.

Ar jaunu albumu "The Circle", kas ieturēts grupas labākajās tradīcijās, šonedēļ atgriežas amerikāņu grupa Bon Jovi. Albumam pievienots DVD ar dokumentālo filmu par grupas 25 gadiem uz skatuves. Novembra beigās iznāks arī jauns koncertieraksts DVD un Blu Ray formātā no Ņujorkas koncertzāles “Madison Square Garden”.

Sev neierastā ampluā šonedēļ atgriežas arī angļu mūziķis Stings, kura jaunajā, klasiskās noskaņās ieturētajā albumā “If On A Winter’s Night” iekļauti gadsimtiem veci Ziemassvētku korāļi un šūpuļdziesmas. Albumā spēlē arī vairāki atzīti Ziemeļanglijas un Skotijas folkmūzikas izpildītāji. Novembra beigās albumam sekos arī DVD ar Stinga koncertu no slavenās Daremas katedrāles Anglijā, netālu no mūziķa dzimtās pilsētas. DVD iekļauts arī ieskats albuma tapšanā Stinga lauku īpašumā Toskānā, Itālijā.

Foo Fighters “The Greatest Hits”
Foo Fighters “The Greatest Hits” Foto: Publicitātes foto

Novembra beigās jaunu, Ziemassvētkiem veltītu albumu “My Christmas” izdos arī Stinga kaimiņš, Toskānā mītošais itāļu tenors Andrea Bočelli. Deivida Fostera producētajā albumā dzirdamas galvenokārt tradicionālas Ziemassvētku dziesmas angļu valodā, kā arī pievienota bonus dziesma no jaunās, animētās Ziemassvētku filmas “A Christmas Carol” ar Džimu Keriju galvenajā lomā. Albumā dzirdams velsiešu mecosoprāns Katerīna Dženkinsa, kantrimūzikas karaliene Reba Makentaira, R&B izpildītāja Mērija Blaidža un leģendārā džeza dīva Natālija Koula. Albuma “deluxe” versijai būs pievienots arī DVD ar 7 dziesmu koncertversijām.

Bejonsē koncerts filmēts augusta sākumā intīmā gaisotnē “Encore” teātrī Lasvegasā viņas koncertturnejas “I Am...” ietvaros. Tas būs pieejams CD+DVD formātā.

Savukārt, decembra sākumā jaunus DVD piedāvās Il Divo – “Live In Barcelona” un George Michael – “Live In London”, kas būs pieejams arī Blu Ray formātā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu