Aktrisei Elizabetei Benksai jāatbild miljonu prāvā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Elizabete Benksa šo tiesas sēdi neaizmirsīs nekad. Zvaigzne iesūdzēta tiesā par filmas «Walk of shame» scenārija zādzību. Filmas dēļ aktrise piedzīvo jau otro apsūdzību, ko savā ziņā var dēvēt par kauna gājienu.

Aktrisi tiesā iesūdzējis scenāriju autors Dans Rosens, kurš apgalvo, ka 2007.gadā saticies ar Elizabeti Benksu un viņas vīru, lai parādītu pārim savu scenāriju «Darci`s walk of shame». Pāris neizrādīja interesi par darbu, taču vēlāk uzņēmuši filmu pēc tā idejas, par autoriem minot sevi.

Vīrietis ar pāri pavadījis kopā vairāk nekā trīs stundas, kuru laikā pastāstījis savu filmas ideju un iedevis viņiem izlasīt scenārija kopiju. Tiesa noraidīja scenārista prasību, un nu viņš otro reizi iesūdzējis aktrisi tiesā, šoreiz jau Kalifornijas Augstākajā tiesā, kur visu izlems zvērinātie.

Rosens tiesu darbos iesaistīs vairākus pazīstamus filmu ekspertus, kuriem būs jāizsaka viedoklis, vai filma un viņa scenārijs ir vienādi. Zaudējot tiesas prāvā, Benksai Rosenam būs jāizmaksā vairāki miljoni dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu