Riana sniedz negaidītu uzstāšanos Koačellas festivālā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Barbadosiešu dziedātāja Riana svētdien sniegusi negaidītu uzstāšanos «Coachella» mūzikas festivālā Kalifornijas štatā, ASV. Kaut arī Riana nebija starp izziņotajiem «Coachella» mūziķiem, viņa izgāja uz skatuves skotu dīdžeja Kalvina Herisa koncerta laikā un izpildīja abu kopīgo hitu «We Found Love».

28 gadus vecā popzvaigzne pēc vienas dziesmas pameta skatuvi.

«Coachella» rīkotāji pirms Herisa koncerta sacīja, ka tajā gaidāma «lielas superzvaigznes» uzstāšanās. Daudzi gaidīja, ka uz skatuves kāps dziedātāja Teilora Svifta, ar kuru Herisam ir attiecības, taču viņa palika skatītāju rindās.

Ar Herisu kopā uzstājās arī amerikāņu reperis «Big Sean» un britu dziedātājs Džons Ņūmens.

Tikmēr austrāliešu dziedātāja un dziesmu autore Sia milzīgā parūkā uzstājās skatuves stūrī, vēršot klausītāju uzmanību tikai uz viņas mūziku. Sia intervijās vairākkārt izteikusies, ka kopš hita «Chandelier» iznākšanas viņa nespējot pierast pie slavas.

«Coachella» ir viens no lielākajiem mūzikas festivāliem pasaulē, ko apmeklē ne vien mūzikas fani, bet arī daudzas slavenības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu