Vudija Alena jaunākās filmas pirmizrāde (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

4.augustā Vudijs Alens kopā ar filmēšanas komandu ieradās Losandželosā, lai būtu klāt savas jaunākās filmas „Vikija, Kristina, Barselona” pirmizrādē. Šis ir 71 gadu vecā režisora 39. kino darbs.

Viena no nozīmīgākajām lomām filmā tikusi piešķirta Barselonai. Alens uzrakstīja filmas scenāriju, domājot gan par šo Spānijas pilsētu, gan par izraudzītajiem aktieriem – Penelopi Krusu un Havjēru Bardemu.

Kadrs no filmas
Filma „Vikija, Kristina, Barselona”, kurā tiek apskatīti vairāki sievietes un vīrieša attiecību modeļi, ieskaitot poligāmiju, ar skaļām ovācijām un sajūsmu debitēja šā gada Kannās.

Runājot par mīlas dēkām reālajā dzīvē, septiņdesmit piecus gadus vecais Vudijs Alens uzskata, ka viņa vecumā vairāk nekā viens seksa partneris ikdienā ir jau par daudz. Alens aģentūrai Reuters atklāja, ka vēlējies izveidot jautru filmu un reizē traģisku stāstu par cilvēkiem, kas nespēj iemīlēties, filmu par tiem, kuri iemīlas pārāk spēcīgi, un par tiem, kas apprecas nepareizo iemeslu dēļ.

Pavasarī Kannās notikušajā preses konferencē žurnālistus interesēja galvenokārt jautājums, kā Krusai paticis skūpstīties ar Johansoni. „Man to vaicā jau ceturto reizi, bet vēl joprojām neesmu izdomājusi, ko atbildēt,” attraukusi aktrise.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu