«Dead City Holidays» piedāvā «Scenāriju»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju alternatīvā roka apvienība «Dead City Holidays», kurā pie mikrofona stājies modernā roka apvienības «Indygo» basģitārists Mārtiņš Leja, laiž klajā audiovizuālo versiju kompozīcijai «Scenārijs».

Atgādinām, ka grupa februārī laidusi klajā debijas mazalbumu «Live Ep», kas ierakstīts dzīvajā.

«Dead City Holidays» pirmās idejas meklējamas 2014. gada nogalē, kad, sanākot kopā līdzīgi domājošiem cilvēkiem, izskanēja pirmie akordi un nobružātie ritmi. Grupa sevi varētu pieskaitīt pie vairākiem žanriem reizē, taču tās skanējums, ar bagātīgiem ģitāras elementiem un izteikti melodisku vokālu, ir pievilcīgs ne tikai alternatīvās mūzikas kalējiem, bet arī populārās cienītājiem.

Kopējo kokteili veido cilvēki, kuri sevi ir pierādījuši gan rokmūzikas dziļajā gruntī, gan arī citu mūzikas žanru pasaulē. Sastāvā: Mārtiņš Leja (vokāls), Jānis Zariņš (bungas), Oskars Zariņš (ģitāra), Krists Kazaks (ģitāra), Kristaps Ezeriņš (bass).

«Dead City Holidays» koncerti

23.04. Smiltene. «Smiltenes Alternative».

06.05. Jelgava. «Jelgavas krekli».

20.05. Liepāja. «Fontaine Palace».

10.06. Rīga «Rockcafe Riga».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu