Slavenas sievietes, kuras neslēpj, ka veikušas seksuālus eksperimentus ar sievietēm

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Tīņa gados daudzi jaunieši eksperimentē ar seksualitāti, lai saprastu, kas viņus saista un kas ne. Arī slavenības neslēpj, ka veikušas šāda veida eksperimentus gan skolas laikā, gan vēlāk.

Aktrise Andželīna Džolija vienmēr ļoti atklāti stāstījusi, ka ir bijusi attiecībās gan ar vīriešiem, gan sievietēm. Deviņdesmitajos gados Džolija satikusies ar lesbiešu modeli Dženiju Šimizu. Andželīna bijusi pārsteigta, ka sākusi izjust seksuālu pievilkšanos pret sievieti.

Aktrise Drū Berimora eksperimentus ar sievietēm sauc par lielisku veidu, kā izzināt savu ķermeni un saprast, kas tev vispār seksā patīk un kas ne. Berimora stāsta, ka laikā, kad bijusi jaunāka, daudz reižu gājusi uz randiņiem ar sievietēm.

Dziedātāja Kortnija Lova atzinusi, ka ir skūpstījusies ar modeli Keitu Mosu, bet, tā kā nav lesbiete, tad nav pārgulējusi ar modeli, tikai skūpstījusies.

Dziedātāja Jessie J ir atzinusi, ka ir biseksuāla, un neslēpj savus eksperimentus ar sievietēm. Māksliniece tieši jaunības gados daudz eksperimentējusi.

Foto: Reuters/Scanpix

Vidusskolas laikā arī aktrise Džiliana Andersone bijusi attiecībās ar sievieti. Sievietes pat kopā devušās uz izlaiduma balli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu