Tallinas Mūzikas nedēļas caurlaides jau pārdošanā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tallinn Music Week (Tallinas Mūzikas nedēļas) festivāla caurlaides pārdošanā pieejamas no 1. decembra, 35 EUR vērtībā. Mākslinieku pieteikumi tiks pieņemti vēl līdz šodienai - 8. decembrim. Septītā Tallinas Mūzikas nedēļa norisināsies Tallinā, Igaunijā, no 2015. gada 25. - 29. martam. Detalizēta programma tiks izziņota februāra sākumā.

Tallinas Mūzikas nedēļa ir viens no lielākajiem Baltijas un Ziemeļvalstu iekštelpu festivāliem, kā arī mūzikas industrijas konference, kas Igaunijas galvaspilsētā Tallinā vienkopus pulcē ap 20 000 apmeklētāju un vairāk nekā 200 starptautisku un vietējo izpildītāju. TMN triju dienu garumā piedāvā iespaidīgu mūzikas žanru dažādību - no metāla līdz popmūzikai, no klasiskās līdz pat deju mūzikai, no jauniem talantiem līdz labi pazīstamiem un mīlētiem māksliniekiem. Festivāla programma tiek veidota, plašai mūzikas ekspertu komandai rūpīgi izvērtējot visu mākslinieku pieteikumus, kas šogad tiks pieņemti līdz pat 8. decembrim.

Tallinas Mūzikas nedēļas misija ir attīstīt un nostiprināt vietējās mūzikas industrijas starptautisko attīstību, kā arī izcelt Tallinu un Igauniju kopumā kā aizraujošu kultūras tūrisma galamērķi. Britu laikraksti «The Guardian» un «The Observer» iekļāvuši Tallinas Mūzikas nedēļu savā ziemas brīvdienu festivālu topa pieciniekā.

Arī TVNET pagājušogad apmeklēja šo pasākumu (skat. apskatu).

TMN apakšprogrammas - City Stage, TMN Talks un TMN Tastes – piedāvā iepazīt stilīgākās Tallinas vietas un apmeklēt bezmaksas pop-up koncertus, pub-quiz aktivitātes un gastronomiskus notikumus.

TMN festivāla caurlaide nodrošina pieeju visām TMN koncertu norises vietām 26., 27. un 28. martā. Festivāla caurlaide tāpat piemēro atlaidi visos TMN Tastes restorānos no 25. līdz 29. martam.

No februāra vidus TMN festivāla caurlaides cena pieaugs līdz 45€ un festivāla nedēļā - līdz 55€. Trīs dienu TMN caurlaidi 35€ apmērā var iegādāties šeit.

TMN mākslinieku pieteikumi tiks pieņemti līdz pirmdienai, 2014. gada 8. decembrim.

tmw.ee

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu