"The Killers" šogad izdos jaunu albumu (7)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu rokgrupa "The Killers" plāno šogad izdot jaunu albumu, kurā būs apkopotas agrāk neizdotas dziesmas, grupas līderis Brendons Flauverss pavēstīja britu mūzikas žurnālam "New Musical Express".

Kaut arī grupai vēl jāpabeidz koncertturneja un jāsāk darbs pie trešā studijas albuma, "The Killers" plāno novembrī izdot B-pušu albumu, kurā būs apkopotas iepriekšējo divu albumu tapšanā radītas, bet agrāk neizdotas dziesmas, kā arī jau izdoto dziesmu jaunas versijas.

Flauverss apstiprināja, albumā būs iekļauti dažu dziesmu remiksi, bet piebilda, ka "tikai labas versijas", norādot uz "Thin White Duke" izdoto "The Killers" dziesmas "Mr Brightside" remiksu.

"Mēs patiesībā paši sākām mainīt dziesmas pēc "Thin White Duke" veiktā "Mr Brightside" remiksa. Mēs nekad agrāk par to nedomājām, kas ir smieklīgi, bet tagad mēs mācāmies. Viņš noņēma nost visu pavadījumu, izmainīja to un saglabāja tikai manu vokālu. Tas "Mr Bightside" deva pavisam citas emocijas, un tas bija skaisti. Tas mums lika paskatīties uz mūsu dziesmām savādāk," stāstīja Flauverss.

Kaut arī grupai ir iznākuši divi albumi, "The Killers" līderis atzina, ka viņš nedomāja tik ātri piedzīvot b-puses ieraksta izdošanu.

"Mums vienkārši ir daudz labu dziesmu, tāpēc mēs lēnām spiedīsim uz visiem, līdz viņi atzīst, ka esam popmūzikā daudz labāki nekā ikviens cits," piebilda Flauverss.

Viņš stāstīja, ka ierakstā būs arī kāda jauna dziesma. "The Killers" nesen ierakstījusi Ziemassvētku dziesmu AIDS labdarības projektam RED pēc pagājušā gada Ziemassvētku singla "A Great Big Sled".

"Tā saucas "Don''t Shoot Me Santa". Man patiešām patika pagājušā gada [Ziemassvētku singla] ierakstīšana, tāpēc mēs ierakstījām vēl vienu. Varbūt mēs varētu to darīt katru gadu, un tad pēc desmit gadiem mums būs vesels Ziemassvētku albums."

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu