«Billboard» mūzikas balvu nominācijās dominē «The Weeknd»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kanādiešu R&B dziedātājs «The Weeknd» nominēts 16 «Billboard» mūzikas balvām.. 26 gadus vecais mūziķis pretendē uz balvām tādās kategorijās kā «Labākais izpildītājs», «Labākais R&B izpildītājs» un «Labākais vīriešu dzimuma izpildītājs».

Divās kategorijās izvirzītas vairākas «The Weeknd» dziesmas uzreiz. Uz mūzikas topu «Hot 100» balstītajā kategorijā nominēti hiti «Can't Feel My Face» un «The Hills», bet uz labākās R&B dziesmas titulu pretendē gan abas dziesmas, gan vēl trešais «The Weeknd» skaņdarbs «Earned It».

Kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers nominēts 11 kategorijās, savukārt popdīvām Teilorei Sviftai un Adelei katri ir pa astoņām nominācijām.

Par labākā albuma titulu cīnās ieraksts «Blackstar», kas iznāca divas dienas pirms leģendārā britu rokmūziķa Deivida Bovija nāves. Kā ziņots, janvārī Bovijs 69 gadu vecumā nomira no vēža.

«Billboard» balvu pasniegšanas ceremonija norisināsies 22. maijā Lasvegasā. Pasākumu vadīs amerikāņu reperis «Ludacris» un dziedātāja Siara (Ciara).

Pagājušajā gadā «Billboard» balvu pasniegšanas ceremonijā triumfēja Svifta. Viņa saņēma astoņas no 14 balvām, kurām bija nominēta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu