Kanjes «The Life of Pablo» iekaro ASV topu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @privatekanye

Mēneša sākumā repera Kanjes Vesta (Kanye West) jaunais albums «The Life of Pablo» beidzot kļuva pieejams visos lielākajos mūzikas straumēšanas servisos, un tas ir nodrošinājis Vestam šonedēļ 1. vietu «Billboard 200» albumu topā, ziņo «billboard.com».

Atgādinām, ka ieraksts sākotnēji klajā nāca februārī ekskluzīvi Jay-Z straumēšanas servisā «Tidal». Tiesa, «Tidal» tā arī nav izpaudis, cik tad vienību ir pārdots Vesta albums.

Pateicoties 99 miljoniem albuma straumējumu, plate «The Life of Pablo» ar aprēķinātām 94 000 pārdotām vienībām (28 000 - pārdoto albumu skaits) ierindojusies 1. vietā. Albums kļuvis par pirmo, kas 1. vietu iekarojis, pateicoties straumējumiem (tie veido 70%).

Amerikāņu kantri dziesmu rakstnieks Kriss Steipltons (Chris Stapleton), kurš pagājušogad saņēma trīs trofejas ikgadējā AMC ceremonijā, ar savu albumu «Traveller» pakāpies uz 2. vietu.

Dāņu grupa «Lukas Graham» ar debijas plati «Lukas Graham» debitē augstajā 3. vietā.

Savukārt «Weezer» ar «The White Album» numur 4.

Big Sean un Jhene Aiko projekts «Twenty88» noslēdz top5.

Pagājušās nedēļas līderis Zeins Maliks ar savu debijas plati noslīdējis uz 7. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu