«Rīgas Modes» laiž klajā pirmo albumu «Fantastiski»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien pie klausītājiem digitālā formātā nonāk grupas «Rīgas Modes» pirmais ierakstītais pilnais dziesmu albums «Fantastiski», informē grupas pārstāvis Jānis Vitkovskis. Grupas albumā «Fantastiski» apkopotas 11 dziesmas «par pusaudžu problēmām un cīņu ar kaitīgajiem ieradumiem». Ierakstu var iegādāties mūzikas vietnē «iTunes», bet vēlāk paredzēta arī tā izdošana vinila plates formātā.

Albuma izdošanai sekos koncertturneja, kuras noslēguma koncerts gaidāms 19. maijā Rīgā, klubā «One One». Paredzēts, ka koncertā grupai uz skatuves pievienosies arī vairāki tai nozīmīgi pašmāju viesmākslinieki.

Savukārt šā mēneša beigās «Rīgas Modes» uzstāsies Ogrē, klubā «Hauze», un Daugavpilī, «Artilērijas pagrabos», bet maijā grupa iecerējusi priecēt klausītājus Liepājā, «Fontaine Palace», un Cēsīs, «Fonoklubā».

«Fantastiski» (foto J. Saliņš, dizains E. Rodiņš)
«Fantastiski» (foto J. Saliņš, dizains E. Rodiņš) Foto: Publicitātes foto

Vēl nesen grupa izdeva pirmo priekšvēstnesi no gaidāmā albuma «Fantastiski» - singlu «Boifrendi». Dziesmai tapis arī remikss pašmāju elektroniskās mūzikas kolektīva «Kasetes» izpildījumā.

Grupā «Rīgas modes» spēlē Kalvis Bormanis, Reinis Papulis, Anete Stuce, Andris Apīnis un Mārcis Bormanis.

Albums tiek izdots ar «Latvijas Dzelzceļš Infrastruktūra» atbalstu.

Albumā iekļautās dziesmas

1. Kāpēc tad, kad es izskatos vislabāk, uz mani neviens neskatās?
2. Jauna draudzene
3. Boifrendi
4. Linda Leen
5. Melodrāma
6. 90tie
7. Viņa Ir Ballītes
8. Skaisti zēni būtu neglītas meitenes
9. Skonto rezervisti
10. Pieķerti nozieguma vietā
11. Beigas būs traģiskas

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu