Latviešu humors izkāpj no autiņiem!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

10. un 11. decembrī ar diviem krāšņiem šoviem savu piecu gadu jubileju svin viena no lielākajām improvizācijas teātra trupām Latvijā - radošā apvienība SPIEDIENS. Kas tad ir jubileja bez īpašiem viesiem?! Tieši tādēļ decembrī kopā ar pamatsastāva aktieriem uz skatuves improvizēt kāps divi īpašie viesi - kino un teātra aktieris, viens no humora šova «Imanta Babīte» dalībniekiem Jānis Jarāns, un harismātiskais mūziķis, dziedātājs, dziesmu un mūzikas autors Dons.

«Improvizācijas skatuve, protams, man ir izaicinājums, bet esmu priecīgs uz tās kāpt kopā ar profesionāļiem savā jomā, turklāt vēl tik nozīmīgā jubilejā. Lai mums visiem izdodas lieliska izrāde!» – novēl Dons.

Šo piecu gadu garumā radošā apvienība SPIEDIENS ir pierādījusi - ar improvizāciju var nodarboties gandrīz ikviens, jo kopā ar pamatsastāva aktieriem ir improvizējušas 40(!) sabiedrībā pazīstamas personas, kuras tieši nav saistītas ar improvizācijas teātri.
«Šā žanra skatītāji ir kļuvuši prasīgi, gaidot inovatīvas improvizācijas tehnikas. Mēs par to tikai priecājamies, tādējādi improvizācijas teātris Latvijā strauji iesoļo nākamajā attīstības stadijā! Cilvēces pamatā ir smaids un pozitīvās emocijas, un, ja mēs ko tādu spējam radīt, tad tas ir cēli,» stāsta radošās apvienības producents Krišjānis Caune.


Gaidīsim jubilejas šovos šā gada 10. un 11. decembrī klubā GODVIL, Brīvības gatvē 214B.
Vairāk informācijas - www.spiediens.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu