Osbornu ģimene atgriežas televīzijā ar jaunu šovu video (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu smagā roka leģendas "Black Sabbath" bijušā dziedātāja Ozija Osborna ģimene drīzumā atgriezīsies televīzijā ar jaunu TV projektu, ziņo BBC News.

Osbornu jaunajam muzikālajam komēdijseriālam, kura pirmizrāde notiks kanālā „Fox”, būs sešas daļas. Programmā piedalīsies pats Ozijs, viņa sieva Šarona, meita Kellija un dēls Džeks. Iepriekšējais rokģimenītes televīzijas projekts - realitātes šovs "The Osbournes" ("Osborni") kanālā MTV piedzīvoja četras sezonas un noslēdzās 2005. gadā. Pirmajā sezonā seriāls telekanālam MTV nodrošināja rekordlielu auditoriju un novecojošā rokera ģimene guva ārkārtīgu popularitāti un 2002. gadā saņēma "Emmy" balvu kā labākais "realitātes seriāls". Šovs, kurā bija skatāma leģendārā mūziķa ģimenes dzīve, viņam ienesa 46 miljonus sterliņu mārciņu. Dažādu preču pārdošana nodrošinājusi vēl 27,2 miljonus mārciņu lielu peļņu. Šobrīd Šerona Osborna vada šovu britu televīzijā, bet Džekam ir savs autorraidījums "Džeks Osborns: Adrenalīna narkomāns". Rokmūzikas veterāns Ozijs Osborns izteicies, ka viņš labprāt atteiktos no savas realitātes šovā gūtās slavas un bagātības, lai tikai atgūtu savu agrāko dzīvi. Pēc „Osbornu” filmēšanas beigām gan rokmūzikas veterāns, gan viņa sieva Šarona pauda nožēlu par to, ka savā mājā pieļāvuši MTV kameru klātbūtni un dokumentālā seriāla uzņemšanu. Šaronai Osbornai toreiz tika konstatēts resnās zarnas vēzis, un viņa atklāja, ka slimība pamudinājusi vīru atsākt dzeršanu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu