Paziņotas MTV mūzikas video balvu nominācijas (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Galvenie pretendenti uz šā gada MTV mūzikas video balvām "MTV Video Music Awards" būs amerikāņu dziedātāji Džastins Timberleiks (Justin Timberlake) un Bejonsē Noulza (Beyonce), kas katrs saņēmuši septiņas nominācijas.

Abas zvaigznes sacentīsies par labākā videoklipa balvu. Tai nominēts Timberleika dziesmas "What Goes Around..." klips un Bejonsē dziesmas "Irreplaceable" klips.

Timberleiks saņēma arī nominācijas kategorijās "Gada labākais dziedātājs" un "Vissatriecošākā sadarbība".

Bejonsē nominēta arī gada labākās dziedātājas balvai.

Savukārt amerikāņu reperis Kenje Vests (Kanye West) un dziedātāja Rianna (Rihanna) nominēti piecām balvām katrs, un arī viņi ar saviem videoklipiem "Stronger" un "Umbrella" sacentīsies par gada labākā videoklipa balvu. Vēl šai balvai nominēts Eimijas Vainhausas (Amy Winehouse) klips "Rehab" un franču elektroniskās mūzikas dueta Justice klips dziesmai "D.A.N.C.E.".

Balvu pasniegšanas šovā, kas notiks 9.septembrī Losandželosā, uzstāsies Timberleiks, Vests, Rianna un Vainhausa, kā arī Timbalands, "Fall Out Boy", Kriss Brauns, Lilija Allena un "Foo Fighters".

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu