Aktrise Vita Baļčunaite un modes blogere Alīna Kellere demonstrē savas sporta prasmes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

7.aprīlī vienā no Rīgas tirdzniecības centriem durvis vēra sporta apģērbu zīmols «4F». Atklāšanas svētkos zīmols bija aicinājis arī sabiedrībā pazīstamas personas, aktrisi Vitu Baļčunaiti un modes blogeri Alīnu Kelleri demonstrēt gan sporta tērpus, gan savus mīļākos sporta vingrinājumus.

Pasākuma viesi tika iepazīstināti ar kampaņu, kas popularizē veselīgu dzīvesveidu, kuras ietvaros pazīstami pasākuma goda viesi, izmantojot trenažierus un sporta inventāru, demonstrēja savas sportiskās prasmes.

Alīna Kellere mēģināja atcerēties savas prasmes lēkšanā ar lecamauklu, bet Vita Baļčunaite iemēģināja sporta trenažieri.

Jaunās sievietes ne tikai parādīja savas iemīļotās sporta nodarbes, bet arī atklāja veidus, kā ikdienas steigā atrast laiku sportam un kā saglabāt perfektas fiziskās formas.

Alīna un Vita ir zīmola pausto ideju vēstneses, kuras nu sociālajos tīklos mudinās savus sekotājus un draugus pievērsties veselīgam dzīvesveidam un sportam.

Pēc sabiedrībā pazīstamu cilvēku sportiskajiem demonstrējumiem sekoja neoficiālā daļa, kurā viesi baudīja veselīgas uzkodas un dzērienus, apskatīja veikala piedāvātās preces, kā arī izmantoja iespēju parunāt ar dažādiem ar sportu saistītiem cilvēkiem par ātrākajiem veidiem, kā iegūt perfektu formu, kā nekā vasara vairs nav aiz kalniem.

Pasākumu apmeklēja arī māksliniece Ieva Bondare un bijusī Latvijas sieviešu izlases basketboliste Līga Šurkusa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu