Kirstena Dansta jaunajā "R.E.M." video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Lai arī viena no visu laiku izcilākajām amerikāņu rokgrupām "R.E.M." šogad paziņojusi, ka beidz pastāvēt, grupas fani šodien, 15.novembrī, saņem pēdējo grupas dāvanu - izlasi "Part Lies, Part Heart, Part Truth, Part Garbage, 1982-2011".

Izlases veicināšanas nolūkos publicēti divi grupas pēdējā singla "We All Go Back Where We Belong" video. Vienā no tiem redzama amerikāņu aktrise Kirstena Dansta (Kirsten Dunst), otrā - dzejnieks un performanču mākslinieks Džons Džiorno (John Giorno).

Melnbaltajos video abi mākslinieki lūkojas kamerā, demonstrējot dažādas emocijas. Abi videoklipi beidzas ar smaidu.

Šodien klajā nāk "R.E.M." dziesmu izlase. Pilnīgi legāli jauno ierakstu bez maksas iespējams noklausīties bezpeļņas organizācijas "National Public Radio" (NPR - www.npr.org) mājas lapā (skat. resursus).

Atgādinām, ka šā gada septembrī "R.E.M." paziņoja, ka beidz darbību. Grupa, kas dibināta 1980. gadā Atēnās (Džordžijas štats, ASV), savā paziņojumā vēstīja, ka "ir sajūta, ka "R.E.M." ir sasniegusi savu dabisko galu".

"Mūsu faniem un draugiem: kā "R.E.M.", kā seni draugi un sazvērnieki, mēs esam nolēmuši pielikt punktu," vēstīja paziņojums. "Mēs aizejam ar milzīgu pateicības, pabeigta darba sajūtu un pārsteigumu par padarīto."

"R.E.M." , kas izlaida savu debijas singlu 1982. gadā, lielo pasaules slavu ieguva tikai 1991.gadā ar albumu "Out of Time", kurā bija tādas populāras dziesmas kā "Losing My Religion" un "Shiny Happy People".

Atgādinām, ka grupa viesojusies arī Rīgā - 2005. un 2008. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu