Komiķe Eimija Šūmere kritizē žurnālistus, jo tie viņu ierindojuši lielo izmēru kategorijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Komiķe Eimija Šūmere apvainojusies uz modes žurnāla «Glamour» redakciju, jo lepojas ar savu augumu, bet nav gatava sevi pieskaitīt to sieviešu lokam, kuru apģērba izmērs tiek ierindots lielo izmēru kategorijā.

Aktrisi samulsināja fakts, ka viņa ir viena no galvenajām varonēm žurnāla speciālizlaidumā, kurš veltīts slavenībām, kuras nēsā lielo izmēru apģērbu.

Par spīti faktam, ka izdevums veidots, lai atbalstītu lielo izmēru sievietes, uzsverot to skaistumu, Šūmere nevēlas atrasties šādu slavenību sarakstā.

Aktrise nav spējusi klusēt un portālā «Instagram» izteikusi savu viedokli, rakstot, ka viņai nebūtu iebildumu ierindoties šādu skaistu un veselīgu sieviešu topā, ja viņas apģērba izmērs patiesi būtu no lielo izmēru kategorijas.

Eimija paziņo, ka viņai ir 44.-46. izmērs, bet lielie izmēri sākas tikai no 54. izmēra.

Foto: TT NYHETSBYRN

Komiķe savu ievietošanu šādā topā uzskata par nekorektu, jo tā parāda jaunām meitenēm, ka lielie izmēri sākas jau no 44. izmēra, bet tā nav patiesība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu