Aktrises Haidenas Panetjēras tēvs izšķiroties samaksās meitai 100 tūkstošus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pati Haidena Panetjēra, neskatoties uz pēcdzemdību depresiju un tās uzvarēšanu, ir laimīga savā laulībā, to nevar teikt par viņas vecākiem. Aktrises vecāki pēc astoņu gadu ilgiem tiesas darbiem beidzot šķīruši savu laulību.

Pēc tiesas lēmuma izšķiroties aktrises tēvam meitai ir jāizmaksā 100 tūkstoši dolāru.

Aktrises tēvs Haidenas mātei nu katru mēnesi būs spiests maksāt 5000 dolāru. Šāda summa vīrietim būs jāmaksā nākamos piecus gadus vai līdz mirklim, kamēr viņa vēlreiz iestūrēs laulības ostā.

Tāpat vīrietim nāksies atmaksāt parādu, lai segtu tiesas izdevumus, juristu pakalpojumus, vīrietis no savas meitas aizņēmies vairāk nekā simts tūkstošus, kurus nu pēc tiesas lēmuma viņam ir jāatdod meitai bez bijušās sievas līdzdalības.

Haidenas māte jau vairākus gadus nestrādā, lielu daļu savas dzīves viņa darbojās kā meitas menedžere, bet, Haidenai atrodot profesionālu palīdzību, mātes pakalpojumi vairs nebija nepieciešami.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu