"Latvijas Princese 2009" Benjamiņu namā (video) (88)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien (3. oktobrī) kanālā LNT sāksies kaislībām, piedzīvojumiem un sievišķīgām blēdībām bagātais stāsts par mūsdienu princesi. Kura no 20 šova dalībniecēm būs princeses kroņa cienīga un iegūs galveno balvu - 10000 eiro?

"Visa šova laikā mēs kopīgi mēģināsim rast atbildi uz jautājumu, kādai jābūt Latvijas Princesei un kura no dalībniecēm ir cienīga par tādu kļūt. Pārbaudījumi šova laikā ir iespēja meitenēm sevi parādīt, tomēr lēmumu, kurai jāaiziet vai jāpaliek, es nepieņemu, vadoties tikai pēc pārbaudījumu rezultātiem. Svarīgi ir arī tas, kā meitenes kopumā sevi pasniedz – gan sadzīvē, gan attiecībās ar pārējām meitenēm, arī tad, kad kameras ir jau izslēgtas," saka šova vadītājs, dejotājs Valdis Škutāns.

Daļa šova filmēšanas norisinājās Benjamiņu namā - viesnīcas „Europa Royale Hotel” – telpās, kurās gandrīz pirms gadsimta notika valsts neoficiālā karaļpāra, preses izdevēju Emīlijas un Antona Benjamiņu, rīkotās greznākās pieņemšanas un balles. Tomēr ne katru dienu meitenes tika aprūpētas kā princeses. Viņām bija jāstājas pretī arī savām lielākajām bailēm un jāpierāda sevi gan fiziskos pārbaudījumos mežā, gan lauku sētā pie plīts, gan smalkā sabiedrībā.

"Šovs meitenēm bija gan emocionāls, gan fizisks pārbaudījums, katru dienu viņas devās pretī nezināmajam un katru dienu viņām bija sevi no jauna jāpierāda. Brīžiem emocijas bija tik sakāpinātas, ka man šķita, tās ir fiziski taustāmas," par filmēšanas gaitu un attiecībām meiteņu starpā saka Valdis Škutāns.

Šovā par princeses kroni un titulu cīnīsies šarmantā žurnālistikas studente Juta Jemeļjanova, skaistā sportiste Veronika Debese, pašpārliecinātā veikala vadītāja Nika Linde, simpātiskā skolniece Lelde Dreimane, topošā rakstniece Simona Kubasova, bioloģe un dabas pētniece Ilze Mitre, neatlaidīgā skaistumkaraliene Sanita Kubliņa, karatē meistare Sintija Lankovska, izsmalcinātā modes eksperte Elza Stirna, Daugavpils patriote Olga Petrova, dabas bērns Aiga Bāliņa, runātīgā vizāžiste Karīna Šmite, apņēmīgā uzņēmēja Diāna Skudra, trauslā stikla māksliniece Olga Jefimova, pelnrušķīte Zanda Jundze, lauku princese un māmiņa Līga Deksne, mērķtiecīgā inženiere Signe Millere, topošā vecmāte Alise Piterniece, trakulīgā bārmene Ieva Zariņa un drosmīgā skaistumkopšanas speciāliste Kristīna Videviča.

Šovs "Latvijas Princese 2009" sākas 3. oktobrī plkst. 21.15 kanālā LNT.

Komentāri (88)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu