Slavenības, lēkājot pa batutiem, palīdz dzīvniekiem. Iesaisties arī tu!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

26.novembra vakarā sabiedrībā zināmas personas pulcējās Batutu fitnesa studijā «Fun Jump» un piedalījās īpašā nodarbībā, lai atbalstītu Juglas dzīvnieku patversmi «Labas mājas». Akcija vēlas pievērst uzmanību īpaši slimajiem dzīvnieciņiem, kurus ne tikai izmet no mājām, bet kuri tiek atrasti novārguši un savainoti, kuriem nepieciešama steidzama medicīniska palīdzība.

26.novembrī sabiedrībā zināmas personas devās izmēģināt jaunos fitnesa batutus, šoreiz gan ar īpašu mērķi, nodarbojoties ar sportu, atbalstīt Juglas dzīvnieku patversmi.

Slavenības jau sporta centa vestibilā sagaidīja ne tikai šokolāde un tēja, bet arī suņu meitene, kura visus apostīja, ļāva sevi paglaudīt un radīja slavenībās nostalģiju, vēlmi aktīvāk lēkāt un darīt visu, lai palīdzētu suņu meitenes draugiem Juglas patversmē.

Pasākuma oficiālo daļu atklāja televīzijas personība Valters Krauze, kurš bija ieradies, lai vadītu pasākumu un teiktu pāris vārdus par dzīvniekiem, un ar lieliskiem jokiem aicinātu slavenības patukšot savas kabatas un iemest monētiņas urnā.

Pēc uzrunām sekoja pati fitnesa nodarbība, kurā slavenības centās, cik labi vien spēja, un lēkāja pa batutu ar lielu azartu, lai pierādītu paši sev, ka to spēj.

Pa batutiem lēkāt bija ieradušies dziedātāja Jenny May, dziedātājs Nikolajs Puzikovs, modele Alīna Linca, aktrise Santa Didžus, dziedātājas Laima un Katrīna Dimantas, šova «Dejo ar zvaigzni 3» uzvarētāja Ieva Kemlere, kāzu plānotāja Dace Miezīte, mūziķis Daumants Kalniņš, mākslinieks Kašers, skaistuma konkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate un autobraucēja Karlīne Stāla.

Pats Valters Krauze gan nelēkāja pa batutu, bet iejutās vērotāja lomā un atbalstīja ikvienu, pasakot ko labu un radot jautru atmosfēru.

Ideja par atbalstu patversmei radās dejotājam Rolandam Šteinbergam, un viņš soli pa solim, piesaistot dažādus palīgus, to īstenoja.

Arvien vairāk ir vērojama cilvēku bezatbildība, izvēloties mājdzīvnieku. Ne visi īpašnieki apzinās atbildību, kas nāk komplektā ar jauno ģimenes locekli. Uz ielām nonāk arvien vairāk pamestu, slimu, ievainotu dzīvnieciņu. Patversme ar mīlestību uzņemas rūpes par mūsu pamestajiem draugiem, bet dažkārt tas ir ļoti dārgs un laikietilpīgs process. Mazuļiem un ievainotiem dzīvniekiem nepieciešama specializēta barība un īpaša kopšana, kas prasa lielus līdzekļus.

Decembrī jebkuram interesentam ir iespēja doties uz batutu fitnesa studiju «Fun jump», kura atrodas Tallinas ielā 52, un piedalīties nodarbībā. Par nodarbību nav jāmaksā, bet gan jāziedo naudiņa Juglas dzīvnieku patversmei, iemetot urnā to summu, kuru uzskati par vajadzīgu. Vairosim labo ap mums! Nepaliec vienaldzīgs!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu