«Rīgas Modes» sāk biļešu tirdzniecību uz turnejas noslēguma koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju kolektīvs «Rīgas Modes» sāk biļešu iepriekšpārdošanu uz gaidāmā albuma koncertsērijas noslēgumu Rīgā. 11. aprīlī nāks klajā grupas pirmais pilnmetrāžas albums ar nosaukumu «Fantastiski». Tajā apkopotas 11 dziesmas par pusaudžu problēmām un cīņu ar kaitīgajiem ieradumiem. Ierakstu var iegādāties iepriekšpārdošanā mūzikas vietnē iTunes, bet vēlāk paredzēta arī tā izdošana vinila plates formātā.

Albuma turnejas «grand finale» jeb noslēguma koncerts gaidāms 19. maijā Rīgā, klubā «One One» (Šarlotes ielā 18A). Paredzēts, ka «Rīgas Modēm» uz skatuves pievienosies arī vairāki grupai nozīmīgi pašmāju viesmākslinieki, kuru vārdi tiks atklāti, tuvojoties koncertam.

Biļetes no šā brīža ir iespējams iegādāties vietnē eKase.lv.

www.ekase.lv

Pirmo 50 biļešu cena ir 7 eiro. Tuvojoties pasākumam, tās var kļūt dārgākas. Vietu skaits koncertā ir ierobežots, un paredzēts, ka šī būs grupas vienīgā pavasara uzstāšanās galvaspilsētā saistībā ar jauno albumu.

Līdz tam gaidāmi «Rīgas Možu» koncerti vairākās citās Latvijas pilsētās – 29. aprīlī Ogrē, klubā Hauze, 30. aprīlī Daugavpilī, Artilērijas Pagrabos, 13. maijā Liepājā, Fontaine Palace un 14. maijā Cēsīs, Fonoklubā.

Pavisam nesen grupa izdeva pirmo priekšvēstnesi no gaidāmā albuma «Fantastiski» – singlu «Boifrendi». Dziesmai tapis arī remikss pašmāju elektroniskās mūzikas kolektīva «Kasetes» izpildījumā.

«Rīgas Možu» ieraksts tiek izdots ar LDz Infrastruktūra atbalstu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu