Keita Hadsone paziņo, ka svara nomešanai ir tikai viens reāls veids

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Keita Hadsone strādā cītīgi, lai nomestu lieko svaru, lai to izdarītu, ir tikai viens reāls veids. Viss, kas ir jādara, ir daudz jāsporto, jo tikai tā var nomest svaru tā, lai tas neatgriežas.

Hadsone paziņojusi, ka, ēdot burgerus, frī kartupeļus un dzerot «Coca-Colu», nomest svaru nebūs iespējams, tāpēc sievietēm ir jāizvēlas neveselīgas uzkodas vai ideāls augums.

Foto: TT NYHETSBYRN

Keita paziņo: lai nomestu lieko svaru, nav jāsporto divas vai trīs stundas, kā visi uzskata, bet pietiek ar divdesmit minūtēm, galvenais to darīt katru dienu.

Hadsone nedodas uz sporta zāli, bet katru dienu mājās velta divdesmit minūtes, lai veiktu vingrojumus, šādi sieviete saglabā savu ideālo svaru jau piecpadsmit gadus.

Tā kā Hadsonei garšo dažādi makaronu ēdieni un gaļa, tad viņa četras reizes gadā veselu nedēļu dzer tikai sulas, lai atbrīvotu ķermeni no sliktām vielām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu