Keša: Man piedāvāja brīvību apmaiņā pret meliem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Keša (Ke$ha) apgalvo, ka viņai piedāvāta atbrīvošana no līguma ar producentu «Dr. Luke», ja viņa atsauks apsūdzības un atvainosies viņam.

Kā jau ziņots iepriekš, hita «Tik Tok» autore 2014. gadā vērsās tiesā, lai panāktu priekšlaicīgu līguma pārtraukšanu ar «Dr.Luke». Keša apsūdzēja producentu seksuālā, fiziskā, verbālā un emocionālā vardarbībā gandrīz desmit gadu garumā.

«Dr. Luke» ierosināja atsevišķu lietu pret Kešu par viņa apmelošanu.

«Tas notiek aiz slēgtām durvīm. Es neņemšu atpakaļ vārdus, kas ir patiesi,» sociālajā tīklā «Instagram» raksta Keša. «Man piedāvāja brīvību apmaiņā pret meliem.

Man būtu publiski jāatvainojas un jāsaka, ka mani neizvaroja.

Es labāk ļauju patiesībai izpostīt manu karjeru, nevis vēl kādreiz melot briesmoņa dēļ.»

Februārī tiesa neatļāva priekšlaikus lauzt Kešas līgumu ar producenta «Dr. Luke» ierakstu studiju «Kemosabe Records», kas ir kompānijas «Sony Music» sastāvā.

«Dr. Luke» apgalvo, ka Keša safabricējusi apsūdzības, lai sagrautu viņa reputāciju un atbrīvotos no ierakstu līguma.

Amerikāņu popzvaigzne Teilore Svifta ziedoja Kešai 250 000 ASV dolāru (227 000 eiro) juridisko izdevumu segšanai, kamēr dziedātājas «Lady Gaga», Kellija Klārksone, Mailija Sairesa un Ariana Grande izteikušas viņai atbalstu. Tviterī populāra kļuvusi mirkļbirka «#FreeKesha», kas aicina atbrīvot dziedātāju no līguma saistībām.

Kesha (Ke$ha) pēc tiesas sēdes Ņujorkā
Kesha (Ke$ha) pēc tiesas sēdes Ņujorkā Foto: AP/Scanpix
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu