Zeins Maliks iekaro arī ASV albumu topu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Bijušais britu/īru popgrupas «One Direction» dalībnieks Zeins Maliks (Zayn Malik) ar savu debijas soloalbumu «Mind of Mine» (RCA Records) šonedēļ iekarojis ne vien Lielbritānijas, bet arī ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» topa 1. vietu, ziņo «billboard.com».

23 gadus vecā dziedātāja albums nedēļas griezumā pārdots 112 000 vienību, liecina «Nielsen SoundScan» dati.

Zeins kļuvis par pirmo britu solomākslinieku, kura debijas albums startējis «Billboard 200» topa 1. vietā.

Iepriekš 1988. gadā tas izdevās arī Džordžam Maiklam, taču viņas debijas plate «Faith» pirmajā nedēļā startēja vien 41. vietā, un tikai vēlāk - pēc deviņām nedēļām sasniedza 1. vietu.

2. vietā R&B dziedātāja K. Michelle ar «More Issues Than Vogue» (59 000 vienību).

3. vietā barbadosiešu dziedātājas Rianas (Rihanna) jaunais albums «Anti» (50 000). Džastina Bībera (Justin Bieber) «Purpose» 4. vietā, bet top5 noslēdz Adeles «25».

Pagājušās nedēļas līderis - Gvenas Stefani (Gwen Stefani) jaunākais albums «This is What the Truth Feels Like», kas ir pirmais «No Doubt» dziedātājas soloieraksts pēc desmit gadu pārtraukuma, izkritis no pirmā desmitnieka.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu