«Seether» iesildīs grandža grupa «Prana»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

1. decembrī «Palladium» koncertzālē pirms «Seether» uzstāsies grupa «Prana». Tā ir jauna angliski dziedoša grandžmūzikas grupa no Maskavas, kas tikai nesen parādījusies muzikālajā apritē (kopš 2012. gada), bet jau paspējusi iegūt prāvu cienītāju loku. Šogad iznācis «Prana» debijas albums «Kill Me Now».

Grupas stilu varētu raksturot kā grandža un enerģiska alternatīvā roka kokteili, kas atsauc atmiņā klasisko 90. gadu Sietlas skanējumu. Par saviem iedvesmas avotiem «Prana» mūziķi atzīst tādas grupas kā «Nirvana», «Foo Fighters», «Hole», «L7», «Babes in Toyland», «7 Year Bitch».

Centrālā šā trio persona ir pēc izskata piemīlīgi blondā Nataša, kuras balss tembru kāda interneta vietne apraksta: «Viņas balss viegli mainās no sapiparotām, neviltotām pusaudžu dusmām līdz apslēptas drūmes piepildītam lodveida zibenim.» Bez Natašas, kas ne tikai dzied, bet arī spēlē ģitāru, apvienībā ir Martins (basģitāra) un Kirils (bungas un bekvokāls).

Līdz šim grupa jau paspējusi sniegt vairākus desmitus solokoncertu, uzstāties Krievijas un ārzemju festivālos, kā arī iesildīt «Garbage», «Guano Apes», «Black Rebele Society», «10Years», «Red Fang», «Rasmus», «Anti-Flag» un virkni citu grupu.

Kā jau ziņots, 1. decembrī «Palladium» koncertzālē uzstāsies viena no mūsdienu spilgtākajām postgrandža un alternatīvā hārdroka grupām – «Seether».

Biļetes uz Seether and Prana koncertu iegādājamas www.bilesuserviss.lv un visās Biļešu servisa kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu