Uzņems seriāla "Draugi" pilnmetrāžas filmu (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Iedvesmojoties no pilnmetrāžas filmas "Sex and the City" ("Sekss un lielpilsēta") panākumiem, kinokompānija "Warner Bros." nolēmusi uzņemt populārā amerikāņu komēdiju seriāla "Friends" ("Draugi") kinoversiju, vēsta "Lenta.ru".

Visi seši galveno lomu aktieri - Dženifera Enistone, Kortnija Koksa, Liza Kudrova, Mets Leblans, Metjū Perijs un Deivids Švimmers - jau piekrituši piedalīties filmas projektā.

Kinofilmas scenārijs uzticēts seriāla autoriem Deividam Kreinam un Martai Kaufmanai.

Situāciju komēdiju "Friends" sāka rādīt amerikāņu televīzijas kanāls NBC 1994.gadā. Kopumā tika uzņemtas desmit sezonas, un pēdējo demonstrēja 2004.gadā. Seriāla pēdējā sērija piesaistīja 52 miljonu amerikāņu skatītāju uzmanību un kļuva par ceturto skatītāko finālsēriju visā televīzijas vēsturē.

Seriāla "Sex and the City" ("Sekss un lielpilsēta") kinoversija visā pasaulē ir nopelnījusi 412,6 miljonus dolāru (218,6 miljonus latu).

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu