"Kings Of Leon" un Šerilas Koulas nedēļa (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Amerikāņu rokgrupa "Kings of Leon" ar savu jaunāko albumu "Come Around Sundown" šonedēļ saglabājusi 1.vietu Apvienotās Karalistes albumu topā, savukārt singlu konkurencē Rianas (Rihanna) un Šerilas Koulas (Cheryl Cole) sāncensība noslēgusies par labu Koulai, ziņo ārvalstu prese.

Meiteņu popgrupas "The Girls Aloud" zvaigzne un britu televīzijas talantu šova "X Factor" tiesnese Šerila Koula sasniegusi pirmo vietu pārdotāko singlu topā ar savu jaunāko veikumu "Promise This" (skat. video), svētdien pavēstīja Lielbritānijas kompānija "Official Charts Company". "Promise This" tika pārdots 157 000 eksemplāru, kas singlam, kurš nav izdots labdarības akcijas ietvaros, ir nedēļas augstākais rādītājs visā 2010.gadā. Barbadosas R&B dīvas Rianas aktuālais singls "Only Girl (In The World)" ierindojās otrajā vietā.

Atgādinām, ka labdarības ieraksts "Everybody Hurts", kuru izpildīja dažādi slaveni mūziķi un kas tika ierakstīts, lai vāktu līdzekļus Haiti zemestrīces upuriem, šogad tika pārdots 453 000 eksemplāru nedēļas laikā.

Ārpus Top10 jauni singli no deju mūzikas dīdžeja Tima Berga (Tim Berg), Pītera Andrē (Peter Andre), viena no ikgadējās BBC jauno talantu saraksta (Sound Of 2010 Top 10) listes - Eseksas repera Devlina (Devlin), Eminema (Eminem), Džeimsa Blanta (James Blunt) u.c.

Pārdotāko albumu topā otro nedēļu pēc kārtas triumfē brāļi Folovili (un brālēns) jeb "Kings of Leon" ar savu jaunāko albumu "Come Around Sundown".

Rokmūzikas veterāna Eltona Džona (Elton John) un amerikāņu kantrimūziķa Leona Rasela (Leon Russell) kopdarbs "The Union" ir otrs augstākais jaunums 12.vietā, savukārt leģendārais grupas ''Roxy Music'' dibinātājs, angļu dziedātājs Braiens Ferijs (Bryan Ferry), kas 26.oktobrī laidis klajā jaunu studijas albumu, kas ir pirmais ieraksts ar Ferija oriģinālmūziku kopš 2002.gada "Frantic", - pirmajā nedēļā tikai numur 19.

Kanādiešu dziedātājs Maikls Bablē ar savu albumu "Crazy Love" pakāpies uz otro vietu, savukārt pagājušā gada talantu konkursa "X Factor " uzvarētājs Džo Makelderijs pakāpies uz trešo vietu ar savu debijas albumu "Wide Awake".

Top 10 singli

1. Cheryl Cole - 'Promise This'

2. Rihanna - 'Only Girl (In The World)'

3. Bruno Mars - 'Just The Way You Are (Amazing)'

4. Cee Lo Green - 'Forget You'

5. Mike Posner - 'Cooler Than Me'

6. Katy Perry - 'Firework'

7. Duck Sauce - 'Barbra Streisand'

8. Nelly - 'Just A Dream'

9. The Wanted - 'Heart Vacany'

10. Tinie Tempah - 'Written In The Stars' (feat. Eric Turner)

Top 10 albumi

1. Kings Of Leon - 'Come Around Sundown'

2. Michael Buble - 'Crazy Love'

3. Joe McElderry - 'Wide Awake'

4. The Wanted - 'The Wanted'

5. Robbie Williams - 'In And Out Of Consciousness: Greatest Hits 1990-2010'

6. Taylor Swift - 'Speak Now'

7. Tinie Tempah - 'Disc-overy'

8. Barbra Streisand - 'The Ultimate Collection'

9. Katy Perry - 'Teenage Dream'

10. The Soldiers - 'Letters Home'

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu