Bejonsē, Dženifera Hadsone, T.I. saņem BET balvas (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ikgadējās "melnās" mūzikas balvas "BET Awards" šogad saņēma vairāki prominenti jaunie mākslinieki, taču galvenais akcents otrdien notikušajā ceremonijā tika likts uz jau aizgājušo mūzikas dižgaru un dzīvo leģendu godināšanu.

Par mūža ieguldījumu suminātā "melnās" mūzikas dīva Diana Rossa (Diana Ross) jaunajiem māksliniekiem novēlēja "turēties augstā līmenī" un izvairīties no muļķīgiem izgājieniem. Tuvu asarām esošā Petija Labelle (Patti LaBelle) godināja pagājušogad mūžībā aizgājušo R&B dziedātāju Džeraldu Levertu (Gerald Levert). ASV, Klīvlendā dzimušais Leverts bijis galvenais solists 90. gados populārajam R&B trio LeVert, kas pazīstams ar dziesmām "Pop, Pop, Pop, Pop (Goes My Mind)", "Casanova" un "ABC-123". Viņam par godu uzstājās Gledisa Naita u.c. slavenības, jaunais R&B dziedātājs Ne-Yo savu iegūto balvu "Labākais R&B mākslinieks" veltīja tieši Džeraldam Levertam.

"Hiphopa politiķi" Public Enemy ar savu uzstāšanos godināja pagājušogad Ziemassvētkos viņsaulē aizgājušo soulmūzikas leģendu Džeimsu Braunu, izpildot vienu no Brauna spēcīgākajiem skaņdarbiem "Say It Loud (I''m Black and I''m Proud)". Flavor Flav un Chuck D uz skatuves arī pievienojās milzīgo briļļu īpašnieks - ekscentriskais basģitārists Būtsijs Kolinss (Bootsy Collins).

Trīs stundu garā ceremonija, kas notika otrdien Losandželosā, galvenokārt balstījās uz dažādiem mākslinieku dzīvajiem priekšnesumiem, daudzas balvas tika pasniegtas, kamerām neredzot. Nomināciju līdere Bejonsē (Beyonce) no sešām iespējamajām balvām saņēma tikai divas, gluži tāpat kā viņas kolēģe no kinofilmas "Sapņu meitenes" ("Dreamgirls") Dženifera Hadsone (Jennifer Hudson), kas saņēma balvu kā labākā jaunā māksliniece un labākā aktrise.

"Es nespēju noticēt, ka vēl joprojām saņemu balvas," pārsteigta izsaucās Hadsone.

Erika Badu (Erykah Badu), Stīvijs Vonders (Stevie Wonder), Čaka Hāna (Chaka Khan) un Dianas Rosas pieci bērni izpildīja Rosas slaveno "Love Hangover", tādējādi godinot popmūzikas ilgdzīvotāju un savulaik slavenās meiteņu grupas "The Supremes" līderi.

Bejonsē zeltītā tērpā uz skatuves kāpa ar "Get Me Bodied" priekšnesumu, drīz stafeti pārņēma viņas bijusī kolēģe no "Destiny''s Child" Kellija Roulanda (Kelly Rowland) ar savu jaunāko hitu "Like This", kopā ar reperi Īvu (Eve), bet "Destiny''s Child" pilnā apvienošanās uz skatuves notika, kad meitenēm pievienojās trešā dalībniece Mišela Viljamsa (Michelle Williams).

Par labāko hiphopa mākslinieku atzīts T.I., aktieris un reperis Ludacris saņēma balvu par labāko kopdarbu - dziesmu "Runaway Love", kas ierakstīta kopā ar Mēriju Dž. Blaidžu (Mary J. Blige), savukārt 50 Cent izpildīja savu jaunāko hitu "Amusement Park".

"BET Awards" uzvarētāji

Labākais video - Beyonce "Irreplaceable"

Labākā grupa - Gnarls Barkley

Labākais aktieris - Forest Whitaker

Labākā aktrise - Jennifer Hudson

Labākais hiphopa mākslinieks - T.I.

Labākais kopdarbs - Ludacris f/ Mary J. Blige - "Runaway Love"

Labākais jaunais mākslinieks - Jennifer Hudson

Labākais atlēts - LeBron James

Labākā atlēte - Serena Williams

Labākais gospeļmūzikas mākslinieks - Kirk Franklin

Labākais R&B mākslinieks - Ne-Yo

Labākā R&B māksliniece - Beyonce

Skatītāju balva - Birdman and Lil Wayne "Stuntin'' Like My Daddy"

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu