Sabiedrībā pazīstamas personas apmeklē Baltijā lielāko jauna koncepta pulksteņu veikalu!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

31. martā pēcpusdienā Rīgā tika atklāts ekskluzīvu rokaspulksteņu veikals. Veikalu atklāja tā pārstāvji no Ženēvas, bet viesu vidū bija daudzi sabiedrībā pazīstami cilvēki un kaudze modes blogeru.

Salona «Laiks de Luxe» atklāšana bija īpaša, jo galvenie viesi un saimnieki atklāšanā bija ieradušies no pašas Ženēvas, lai pastāstītu par pulksteņiem un prezentētu jauno kolekciju.

Viesu vidū bija dažādu profesiju pārstāvji, gan modes dizaineri, modes blogeri, dziedātāji, aktieri, gan uzņēmēji un mākslinieki, kā nekā pareizu laiku gribas zināt ikvienam no mums, tāpēc nekad nav par daudz uzzināt ko jaunu par pulksteņiem.

Pirms tika pārgriezta sarkanā lente un dzirdētas uzrunas un pulksteņu prezentācija, viesi izklaidējās pie veikala durvīm, klausoties dzīvās mūzikas ritmus, mūzika radīja pacilājošu noskaņu, pateicoties melodijai, ne viens vien viesis, gaidot oficiālās daļas beigas, viegli šūpojās mūzikas ritmā.

Tiklīdz sarkanā lente tika pārgriezta, viesi steidza apskatīt jaunos pulksteņu modeļus un juvelierizstrādājumus.

Īpaši ilgi veikalā uzturējās daiļā dzimuma pārstāves, kuras nespēja beigt sajūsmināties par skaistajiem un elegantajiem rokaspulksteņiem.

Par spīti tam, ka pasākums norisinājās pulksten 16.00, viesiem tika piedāvātas uzkodas un šampanietis, no kura atteicās tikai retais.

Neoficiālajā daļā viesi apsprieda pulksteņu nepieciešamību mūsdienās, kad viss nepieciešamais ir atrodams mobilajos telefonos.

Viesu vidū bija tādas personas kā grupas «Triānas parks» soliste Agnese Rakovska, juriste Liene Stūraine, aktieris Andris Bulis, Rīgas modes nedēļas dvēsele Jeļena Strahova, māksliniece Ieva Bondare, modes blogere Alīna Kellere, zīmola «Red Salt» īpašniece Indra Salceviča, dizainere Dace Bahmane-Krieviņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu