Šēra slimības dēļ atceļ koncertturneju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Amerikāņu dziedātājai Šērai nācies atcelt turnejas «Dressed to Kill» atlikušos koncertus, lai izārstētos no vīrusa. 68 gadus vecā dziedātāja sacīja, ka esot «satriekta». «Nekas tāds vēl ar mani nebija noticis,» viņa teica. «Es no visas sirds ceru, ka nākamgad varēšu atgriezties un pabeigt iesākto.»

Kopumā tika atcelti 29 koncerti ASV un Kanādā.

Turneja, kurā bija plānotas 49 uzstāšanās, sākās martā. Pirmie koncerti guva jūsmīgas atsauksmes, un šķita, ka Šēra ir viena no šī gada veiksmīgākajiem koncertizpildītājiem. Vasarā turnejā bija divu mēnešu pārtraukums, pēc kura dziedātāja «saslima ar infekciju, kas ietekmējusi viņas nieru darbību», un nevarēja sniegt 11.septembrī Ņujorkā plānoto koncertu.

Tagad viņa pēc ārsta ieteikuma atcēlusi pilnīgi visus paredzētos koncertus.

«Lai arī Šēras atveseļošanās noritējusi bez aizķeršanās, ārsti ieteikuši nogaidīt vēl kādu laiku, kamēr viņa būs pilnībā atlabusi,» teikts dziedātājas mājaslapā publicētajā paziņojumā.

«Es nevaru pienācīgi atvainoties visiem faniem, kuri nopirka biļetes,» sacīja Šēra.

«Es ļoti lepojos ar šo šovu. Tas ir labākais, kāds man jebkad bijis.»

Kā jau ziņots, «Dressed to Kill» būs Šēras pēdējā koncertturneja. Tā notika deviņus gadus pēc iepriekšējās atvadu tūres «Living Proof» 2005. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu