Nils Ušakovs precēsies jau trešo reizi; šoreiz - ar savu kolēģi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pavisam nesen kļuvis zināms, ka Rīgas mērs Nils Ušakovs šonedēļ kļūs par precētu vīru trešo reizi. Par viņa iecerēto tagad kļuvusi viņa biroja vadītāja Iveta Strautiņa. Viņa gan publiski iepriekš bija stingri noliegusi abu romantiskās attiecības.

Lai gan abu attiecības tika noliegtas un raksturotas tikai kā «darba attiecības», itin daudziem Rīgas domē tas sen neesot bijis noslēpums pat laikā, kad mēra kungs vēl bija precēts vīrs.

Domes kuluāros tiek mēļots, ka šai kāzu slepenībai un steigai varot būt arī kāds priecīgs iemesls - Rīgas mērs beidzot kļūšot par tēti.

Kā vēsta izdevums «Kas Jauns», kāzas tiks svinētas pareizticīgo baznīcā un ceremonijā piedalīsies tikai tuvākie radi un draugi. «Kāzu ceļojuma gan pagaidām nebūs. Daudz darba. Bet gan jau kādā brīvākā brīdī medusmēnesis būs,» žurnālam apstiprinājis Ušakovs.

Pēc kāzām Rīgas mēra kolēģe pieņems vīra uzvārdu un būs dēvējama par Ivetu Strautiņu-Ušakovu.

17.aprīlī Rīgas mērs Nils Ušakovs portālā «Facebook» bija publiskojis ziņu, ka viņa un Ļenas Ušakovas laulība ir izjukusi. «Mēs esam bijuši un paliekam ļoti tuvi draugi, patiesībā pat labākie draugi. Mēs daudz sazināmies. Mūs ļoti daudz kas vieno un vienos. Mēs pat esam vienas partijas biedri, bet mūsu attiecību formāts ir nedaudz mainījies. Tā notiek,» bija teikts Rīgas mēra paziņojumā viņa atbalstītājiem. Pāris apprecējās 2010. gada janvārī, bet jau pēc četriem gadiem bijušie mīlnieki iet katrs savu ceļu.

Iveta Strautiņa 1998. gada jūlijā apprecējās ar miljonāra Ivara Strautiņa dēlu Jāni. Šajā savienībā piedzina dēls Edgars.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu