Metjū Makonehijs ieguvis zvaigzni Holivudas slavas alejā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktierim Metjū Makonehijam pirmdien tika piešķirta zvaigzne Holivudas slavas alejā.

Filmas «Dallas Buyers Club» («Dalasas pircēju klubs») galvenās lomas tēlotājs pateicības runā sacīja, ka tas esot «liels brīdis» viņa karjerā. «Man šī ir īpaša diena. Tas ir liels brīdis manā karjerā un dzīvē,» teica Makonehijs. «Pirms 18 gadu vecuma sasniegšanas es biju redzējis tikai divas vai trīs filmas.»

«Mans pirmais aktiermākslas darbs bija filmā «Dazed & Confused» Ostinā, Teksasas štatā. Es nezināju, ka tas pārtaps karjerā, ko tagad mīlu un mācos iemīlēt vēl vairāk,» piebilda 45 gadus vecais aktieris.

Foto: Reuters/Scanpix

Uz zvaigznes atklāšanas ceremoniju bija ieradies kinorežisors Kristofers Nolans, kurš veidojis Makonehija jaunāko filmu «Interstellar» («Starp zvaigznēm»). Skatītāju vidū bija arī aktrises Anna Hataveja un Džesika Časteina, kā arī sieva Kamilla Alvesa ar bērniem Leviju, Vidu un Livingstonu.

«Šī industrija man sniegusi ļoti daudz. Tā ļāvusi man izdzīvot sapņus, par kuriem pat nezināju, ka man tādi ir,» stāsta Makonehijs. «Sapņus, kurus vēl tikai atradīšu. Kurā biznesā gan vēl to var izdarīt, ja ne stāstniecībā?»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu