Rīgā ar DJ setu un radošo darbnīcu DJ Marks Devlins

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

"Ritma institūtā" šovakar (10.septembrī) plkst.18 notiks radošā darbnīca dīdžejingā un radio lietās kopā ar vienu no labākajiem Lielbritānijas hiphopa dīdžejiem – Marku Devlinu (Mark Devlin).

Papildus radošajai darbnīcai "Ritma institūtā" Marks Devlins ar DJ setiem 9.septembrī uzstāsies klubā "Amber Night", savukārt 10.septembrī klubā "Pulkvedim neviens neraksta", informē "Ritma institūta" pārstāvji.

Marks Devlins ir viens no labākajiem hiphopa dīdžejiem britu salās. Žurnāls "DJMAG" nosaucis viņu par piekto labāko hiphopa DJ Lielbritānijā. Viņš sadarbojies ar Busta Rhymes, Beenie Man, "Destiny''s Child", Ciara un citiem pasaulslaveniem hiphopa un r''n''b māksliniekiem. Līdzās savai dīdžeja karjerai Marks Devlins ir arī veiksmīgs žurnālists un rakstnieks. Jau 20 gadus Marks Devlins veido sadaļu "Clubhoppin''" žurnālā "Blues&Soul", kas ir lielākais urban mūzikas stila žurnāls Lielbritānijā. Pagājušā gadā viņš sarakstīja savu pirmo grāmatu – "Tales From The Flipside". Jau vairākus gadus viņam ir arī savs radio šovs: "Just Buggin" radiostacijā Oxford FM107.9. Šogad Marks Devlins kļuvis par galveno redaktoru jaunajam žurnālam "Black Sheep".

Radošā darbnīca notiks par šādām tēmām: DJ tūres pa pasaules valstīm un pilsētām (ieskats desmitos valstu); kā sevi pasniegt kā DJ - pašmārketings, PR; ieskats radio dīdžejingā: ieteikumi, piemēri raidījumu veidotājiem (Mark Devlin ilgstoši vada populārākos urban mūzikas raidījumus); ieskats DJ žurnālistikā: kā sevi realizēt šajā jomā (izdevis grāmatu par dīdžejingu un padsmit gadus veido rakstus, apskatus, intervijas mūzikas žurnāliem).

"Ritma institūta" studentiem dalība radošajā darbnīcā bez maksas, pārējiem interesentiem 5 Ls. Pieteikšanās, rakstot uz e-pastu info@ritmainstituts.lv . Vietu skaits ierobežots.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu