Kamerons apstiprina - top jauna "Kleopatra" (11)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu režisors Džeimss Kamerons (James Cameron) ir apstiprinājis, ka pašlaik ar kompāniju "Sony Pictures Entertainment" apspriež plānu par biogrāfiskas filmas "Kleopatra" ("Cleopatra") režiju. Filma, kura tiks uzņemta 3D formātā, vēstīs par Ēģiptes valdnieces Kleopatras dzīvi, un galveno lomu tajā atveidos Andželina Džolija (Angelina Jolie).

"Pašlaik tiek izstrādāts "Kleopatras" projekts. Tas ir temats, kas mani vienmēr ir valdzinājis. Tādēļ es ar viņiem ("Sony Pictures Entertainment") par to apspriežos, taču vēl nav pieņemti nekādi lēmumi. Taču tas izklausās vilinoši," atklāja Kamerons.

56 gadus vecais režisors apstiprināja, ka viņu nebaida fakts, ka šī filma sekos slavenajai kinolentei ar Elizabetes Teilores piedalīšanos, jo jau pagātnē viņš ir saskāries ar ciniskiem uzskatiem.

"Ziniet, bija ļoti daudz cilvēku, kas bija pret mums, kad uzņēmām filmu "Titanic" ("Titāniks"). Tas mani īpaši nebaida. Doma par 3 metrus gariem ziliem cilvēkiem, kuri simtprocentīgi tika veidoti ar datorgrafikas palīdzību - bija daudz iemeslu, lai filma "Avatar" ("Avatars") neizdotos," režisors atklāja laikrakstam "The New York Times".

Jau iepriekš Džolija apstiprinājusi savu dalību filmas tapšanā.

"Domāju, ka mēs varētu šo stāstu atspoguļot pareizi. Daudz kas par viņu (Kleopatru) līdz šim nav parādīts.

Ja mēs spēsim izveidot kaut ko oriģinālu, mēs to darīsim. Taču vēl nav zināms režisors," pavēstīja Džolija.

Pašlaik Džolija debitē režijā un ir sākusi filmas uzņemšanu, kurā atspoguļots mīlas stāsts starp bosniešu sievieti un serbu vīrieti, kuri satiekas Bosnijas kara laikā, kas norisinājās no 1992. līdz 1995. gadam.

Tiek plānots, ka filmas "Kleopatra" uzņemšana tiks sākta 2011.gadā.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu