Izskanējis Andrea Bočelli koncerts Mežaparkā (120)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai arī meteorologi sestdien solīja spēcīgu lietu un negaisu, uz Mežaparka Lielo estrādi, šķiet, šie pareģojumi neattiecās un itāliešu tenora Andrea Bočelli koncerts noritēja bez dabas parādību nepatīkamas iejaukšanās.

Skanot "Panis Angelicus", mākoņi virs koncerta norises vietas pašķīrās un tieši virs estrādes atklājās gaišs debesu laukums, kas sargāja skatītājus visa vakara garumā.

Andrea Bočelli Latvijā bija ļoti gaidīts, to apliecināja kuplais koncerta apmeklētāju skaits. Daudz skatītāju bija ieradušies no ārzemēm – Lietuvas, Igaunijas, Zviedrijas, Vācijas, Anglijas un citām valstīm. Pēc īsas tikšanās ar dziedātāju koncertu noskatījās arī Valsts prezidents Valdis Zatlers ar kundzi. Apmeklētāju vidū bija arī citas augstas amatpersonas, kā arī vairāku valstu vēstniecību pārstāvji.

Izskanējis Andrea Bočelli koncerts Mežaparkā
Izskanējis Andrea Bočelli koncerts Mežaparkā Foto: Publicitātes foto

Vakara gaitā Andrea Bočelli koncertu lieliski papildināja dziedātāju Ineses Galantes, Marinas Rebekas un Džanfranko Montrezora uzstāšanās. Kā iepriekš solīts, skatītāji dzirdēja Verdi, Bizē, Pučīni, Mocarta un citu autoru ārijas un kompozīcijas.

Kad pāri ļaužu piepildītajai estrādei bija izskanējusi pēdējā dziesma, aizvadot vienu no grandiozākajiem šīs vasaras muzikālajiem notikumiem, debesis izgaismoja krāšņs salūts, un tā laikā Andrea Bočelli kopā ar abiem dēliem jau bija devies projām. Iespējams, lai vēlreiz atgrieztos Latvijā pēc vairākiem gadiem.

Lietus pār Mežaparku viegli sāka līt divas stundas pēc koncerta beigām...

Komentāri (120)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu