Latvijas labākās lielo izmēru modeles defilē īpašā modes skatē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Pavasara sezonu ieskandinot, otrdien, 22. martā, vienā no galvaspilsētas smalkākajiem «plus size» modes veikaliem, «Marina Rinaldi», norisinājās zīmola jaunās sezonas kolekcijas prezentācija, ko kuplā skaitā apmeklēja ne vien veikala pastāvīgās klientes, bet arī vadošie pašmāju mediju pārstāvji, lai kopīgi nodotos labākajās itāļu tradīcijās ieturētās pēcpusdienas baudīšanai.

Pasākuma galvenā viešņa bija «Marina Rinaldi» produktu menedžere Enrika Kareti, kura Rīgā bija ieradusies no zīmola dzimtenes, saulainās Itālijas, lai piedāvātu aplūkot sezonas aktuālākās modes tendences, ko klātesošajiem mini modes skates ietvaros demonstrēja divas apburošas «plus size» modeles.

Katru no aplūkotajiem tēliem Enrika iztirzāja arī sīkāk, lai īpaši izceltu zīmola apģērbu izcili noslīpēto kvalitāti, kā arī pilnībā atklātu «Marina Rinaldi» sievietes jaunākos trumpjus un to lietojumu Rīgas dāmu ikdienā.

Zīmola rosinātais modernais ģērbšanās stils, ko veido kombinēšana, kārtu kārtas un kontrasti, šosezon kļūst patiesi drosmīgs. Rūpīga un klasiska apģērba saskaņošana ir palikusi pagātnē vai arī tiek izmantota tikai īpaši elegantos pasākumos. Arī vienādu toņu kombinēšana vairs nav aktuāla, tās vietu ieņēmusi dažādu krāsu, dažādu rakstu vai toņu, dažādu vienas krāsas nianšu saskaņošana. Kā trīs galvenās pavasara apģērbu ikonas šosezon tiek izceltas trencis, pusmētelis un Chaneltipa žakete.

Beidzoties oficiālajai daļai, modeles darbu vēl nebeidza bet dažādos tērpos staigāja pa veikalu, un pastāvīgajiem klientiem bija iespējams aplūkot tuvāk jauno kolekciju, aptaustīt audumus un iepazīt arī pašas modeles.

Viena no modelēm, Tatjana Maskeviča, pārstāvēs Latviju jau vasarā notiekošajā konkursā «Ms.Top of the World Plus Size 2016».

Viesu vidū bija redzamas arī divas pašmāju dizaineres, zīmola «Red Salt» dizainere Indra Salceviča, kā arī dizainere Dace Krieviņa-Bahmane.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu