Izrādās, Niku Kārteru vecāki izmantojuši naudas dēļ

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Grupas «Backstreet boys» dalībnieks Niks Kārters pavisam nesen iestūrēja laulības ostā ar savu meiteni Laurenu Kitu, bet jaunā vīrieša vecāki dara visu, lai traucētu pāra laimei.

Vecāki traucē pāra laimei, jo apprecējies dziedātājs vairs nedod tiem naudu, bet iegulda līdzekļus savas ģimenes izveidē.

Reiz populārās puišu grupas dalībnieka vecāki uzskata, ka tas nav taisnīgi, un liek dēlam izvēlēties - viņi vai viņa sieva.

Viss, ko vēlas dziedātājs, ir izbaudīt savu laulības dzīvi, bet to viņam traucē darīt vecāki, izdarot nepārtrauktu spiedienu.

Mākslinieks pat, izmantojot portālu «Twitter», ir izteicies, ka vēlas, lai viņa māte beigtu sūtīt sāpinošus e-pastus un īsziņas viņam un viņa sievai.

Kārters vēl jautā: kāpēc viņa tuvinieki nespēj priecāties par viņa laimi?

Mūziķis nekautrējas atklāt, ka vecāki vienmēr ir kaut ko vēlējušies no viņa, naudu vai atbalstu, un nekad viņš savā dzīvē nav izjutis, kā tas ir, kad vecāki tevi mīl un neko neprasa pretī.

Niks jūtas izmantots un domā, ka vecāki to nemīl.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu