Kantri leģenda Loreta Lina vēl aizvien labā formā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kantri leģenda Loreta Lina (Loretta Lynn) marta sākumā laidusi klajā jaunu studijas ierakstu «Full Circle», kurā atskatās pati uz savu muzikālo mantojumu, savu daiļradi. 84 gadus vecā kantri dīva ieskaņojusi gan savu zināmo hitu jaunas versijas, gan bērnībā dziedātās apalaču tautas dziesmas.

Ieraksts seko 2004. gada albumam «Van Lear Rose», kas toreiz tapa sadarbībā ar «The White Stripes» līderi Džeku Vaitu (Jack White). Tolaik tikai 28 gadus vecais Vaits pats spēlēja ģitāru, klavieres, ērģeles, sitamos instrumentus un dziedāja fona vokālu. Lina vēlāk slavēja Vaitu, nosaucot viņu par «gluži labu producentu».

Šoreiz dziedātāja palīgos aicinājusi pati savu meitu Petsiju Linu Raselu (Patsy Lynn Russell) un kantri milža Džonija Keša dēlu Džonu Kārteru Kešu (John Carter Cash).

«Full Circle»
«Full Circle» Foto: Publicitātes foto

Albums tapis «Cash Cabin» studijā Hendersonvilā, Tenesī štatā.

Kā viesmākslinieki ierakstā piedalās britu postpanka veterāns Elviss Kostello (Elvis Costello) un kantri mūzikas veterāns Vilijs Nelsons (Willie Nelson).

Mūzikas kritiķi par šo ierakstu ir sajūsmā. Mūzikas portāls «Metacritic», kurš apkopo pasaules lielāko mūzikas izdevumu recenzijas un to vērtējumus, savelkot kopā datus par šo albumu, «Full Circle» ielicis 84 punktus no 100.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu