Foto: Ķīpsalā atvērta iemīļotā izstāde «PetExpo 2016»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts / TVNET

Jau šodien, 19. un arī rīt, 20. martā, Ķīpsalā notiek iemīļotā izstāde «PetExpo 2016», kurā prieku un jautrību piedzīvos kā lieli, tā mazi. Ielūkojies galerijā no izstādes pirmās dienas. Blakus suņiem un kaķiem, izstādē piedalās arī pundurcūciņas un pundurāži. Jā, jā! Starp citu, pundurcūku par lielisku mājas mīluli atzinušas arī tādas pasaules mēroga zvaigznes kā Mailija Sairusa, Megana Foksa, Parisa Hiltone un pat Džordžs Klūnijs.

Izstāde turpināsies arī rīt, svētdien, 20. martā Pūpolsvētdienā.

Izstādes apmeklētājiem būs tā lieliskā iespēja jau laikus noskaņoties pavasara saulgriežiem, priecājoties par bariņu dzeltenu cālīšu un pūkainu trusīšu. Turklāt izstādē būs apskatāmi arī mazo čiepstētāju līdzinieki – gaiļi, zosis un pat tītari.

Līdzās mazajiem dzīvniekiem būs apskatāmi arī lielāki un spēcīgāki – nedaudz spītīgais ēzelis, mierīgais un draudzīgais miniatūrais zirgs Olivers, enerģiskie kazlēni, pļāpīgā pundurkaziņa un staltais āzis Rollis.

Protams, izstādē neiztikt bez suņiem un kaķiem.

Piepūšamās atrakcijas par velti.

Norises vieta un laiks: 19. un 20. martā no plkst. 10.00 līdz 18.00 Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu