Ap Maikla Džeksona dēlu jau ložņā «haizivis»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Februārī dziedātāja Maikla Džeksona dēls sasniegs pilngadību un iegūs savā īpašumā daļu no tēva naudas. Ap viņu jau ložņā dažādi aģenti, biznesmeņi, lai apkrāptu puisi un iegūtu viņa naudu.

Holivudā tas nav nekas jauns, ikreiz, kad kāda no tīņu zvaigznēm teju, teju sasniegs astoņpadsmit gadu vecumu un pati atbildēs par savu naudu, uzrodas cilvēki, kuri visiem spēkiem mēģina viņus izšķirt ar ģimenēm.

Šo cilvēku mērķis ir pārliecināt jaunos, bet jau pieaugušos cilvēkus sadarboties ar ļoti neizdevīgiem nosacījumiem, lai iegūtu viņu naudu.

Baumo, ka Princim Džeksonam jau ir šāda labvēle, kura kādreiz strādāja kopā ar viņa tēvu un nu dara visu, lai aizstāvētu Prinča intereses, un šajās interesēs ietilpst arī viņa pasargāšana no paša ģimenes.

Džeksons bērniem uzreiz visu viņiem pienākošos naudu nedod, daļa tiek saņemta, sasniedzot pilngadību, un nākamās summas tiek izmaksātas 21, 30, 35 un 40 gadu vecumā.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu